Günlerden Cuma Olunca

Günlerden Cuma Olunca
Bugün günlerden Cuma. Yani benim en sevdiğim günlerden. Sabahları uyanır uyanmaz o coşkuyu hissettiğim, istisnasız her cuma, sanki yeni bir şeymiş gibi “bugün cuma,  yaşasın” dediğim, “o la laa laa” diye etrafta dans edip durduğum Cuma işte. Hayır, görseniz halimi bayram falan zannedersiniz, sabahları özenle makyaj yaparım, giyinirim, okula gidip, gelen geçene cuma olduğunu hatırlatırım falan. İlk zamanlar tabi insanlar delirdiğimi düşünüyorlardı ama onları da alıştırdım, 
bu çatlaklarıma :) Mutlu oluyorum abicim ne yapayım:)

Tatil geliyor diye mi mübarek gün diye mi :)  Ne bileyim yahu, işte pek bi seviyorum bugünü. Bugün ise farklı bir Cuma sabahına uyandım. Ama yine de güzel bir gün. Dün gece rahatsızlandığım için hastaneye gitmek durumunda kalmıştım. Bu günde sabahtan raporluydum ve iğne vurdurmak için hastaneye gittik Nesrin' imle.  Sonrasında beraber bi kahvaltı yaptık. Yani evde geçiriyorum günümü anlayacağınız. Ama hem iyileşmenin verdiği bir rahatlık hem evde gündüz vakit geçirmenin keyfi hem de tabi cumanın etkisidir, pek bi keyiflendim. Huzurla doldum adeta.
Günlerden Cuma Olunca


Ve bugün bir kez daha anladım ki, ne güzel arkadaşlarım var benim ya, ne güzel insanlar biriktirmişim ben.  Hiç duygusal moda geçmeyeceğim, öyle ağlak şeyler yazamayacağım merak etme okuyucu. O hallerim hiç çekilmez bilirim. Zaten bir süredir pek duruldum farkındayım. Ama en kısa sürede yüzünüzü güldürecek, azıcık da gülmekten karnınızı ağrıtacak yazılar yazabilirim haberiniz ola. Belki yarın belki yarından da yakın.


Amma velakin sağlık önemli şey. Dikkat edin etrafta ciddi bir salgın söz konusu. Yoksa benim gibin totonuza iğneleri yersiniz ;)

Bu şarkı da benden size gelsin. Bu şarkıyı öğrenmeme vesile olan insana da buradan selam olsun ;)

Mutlu cumalar :) 





15 yorum:

  1. Geçmiş olsun umarım bir an evvel sıhhatine kavuşursun. Cumaları ben de severim; ertesi gün doya doya uyuyabileceğim için :)) Tatil güzel şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, geçiyor çok şükür, iğneleri yedikçe:)
      Ya ertesi gün geç kalkmak, uyumak ne güzel ama;)

      Sil
  2. Ay bu cuma var ya bu cuma bayılıyorum ben ;))) cumartesi bile o kadar çekici gelmiyor . Pazarı gözüm görmesin ama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazarın da huzuru ayrı şey ama yahu. Akşamına biraz stres bassa da onu da sevelim, üzülür, ağlar sonra:))

      Sil
    2. Millette pazartesi sendromu olur bende de pazar sendromu var . Bi sabah olsa diye diye pazar gününü bitiremem . Hayat durur gibi gelir bana :((

      Sil
  3. Geçmiş olsun bende çok seviyorum bugünü :)

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun benim için diğer günlerden farkı yok malesef çünkü cumartesi yine iş var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumartesi çalışmak fena dostum:) Olsun sen de cumartesileri seversin ki:)

      Sil
  5. Cuma sevilmez mi. Haftasonunun habercisi

    YanıtlaSil
  6. Güzel, saglikli ve mutlu gectikten sonra her gün güzel aslinda (evet! deliye hergün bayram felsefisini savunanlardanim!):) ama hafta sonu tatil, is yok, okul yok düsüncesi cocuklugumuzdan beri aklimiza yattigi icin o günün yeri bir ayri tabii ki de.

    Büyük gecmis olsun diyorum ve güldürükcü yazilarini bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bekle yeter ki hemencecik yazarım ben de. Bu arada ben de bayılıyorum yazılarına;) harikasın, kendimden o kadar çok şey buluyorum ki hem de:)

      Sil
  7. Geçmiş ola, cumalar kovalasın seni ne diyeyim :))

    YanıtlaSil
  8. Bana hergün Cuma o zaman desene :)

    YanıtlaSil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı