Ayakta nasıra, topukta sertleşmeye son: JİLETLEYİN

Ayakta nasıra, topukta sertleşmeye son: JİLETLEYİN

Şaka değil ;)
Ne diyor yine bu deli kız, ne bu başlık diye düşünmeyin, son derece ciddiyim çünkü.
Bana sorsalar vücudunda en çok nerenden şikayetçisin diye, herhalde ayaklarım derim. Yani öyle çarpık falan olduğundan ya da ne bileyim uzun olduğundan değil. Çok çabuk nasır oluyor, topuklarım hatır hutur oluyor da ondan.  Tamamen genetik diyorum;)

Ayakta nasıra, topukta sertleşmeye son: JİLETLEYİNTamam topuklu giymemin de etkisi illa ki yok değil.
Öyle scholl velvet midir nedir ayak törpüsü hani, çıktı ya piyasaya, az reklamı yapılmadı hani, bana sökmedi arkadaş. Tamam iyi hoş kullanıyorum da, yetmiyor yani.

Kesin çözüm, jiletle temizliyorum. Sonrasında ise bi güzel ayak kremi sürüyorum  ya da böyle vazelin tarzı yumuşatan kremler kullanıyorum. Ve sonuç mis!
Şahane, yumuşacık, bebek totosu kıvamında ayaklar :)

Kabul ediyorum ilk defa duyuyorsanız şayet, çok psikopatça gelebilir, lakin deneyin derim. (Ama jileti nasıl tuttuğunuz önemli, şimdiden söyleyeyim, mazallah bi kazaya yol açmayın)

He ben bu süper fikri kimden mi duydum, ‘bizim zamanımızda böyle ( makineler)şeyler mi vardı sanki’ diyen babamdan öğrendim. Şaka gibi ama gerçekten babam öğretti bana bunu. Ona çekmiş ayak yapım çünkü. Sert :)

Banyodan sonra hazır yumuşamışken alın elinize jileti, ince ince alt deriye varana kadar jiletle bi güzel soyun. Patates soyar gibi düşünün:)

Hani böyle hasta olursunuz, bi türlü iyileşemezsiniz de, koca karı usulü ilaçlarla ya da ot çöple iyileşirsiniz ya, o gibi bi şey işte bu da.

Sonuç itibari ile koca karı yöntemleri her zaman işe yarar azizim, hoş benim ki biraz koca adam yöntemi olsa da ;) Fark etmez. Ayda bir kere yapın, yumuşacık ayaklara sahip olun ;)


Dip not: hep kuzenimin bunu yaptığımı ilk duyduğunda,
“Yani kızım, dışarıdan gören de senin böyle bir şey yapabileceğine hayatta inanmaz” deyip acayip gülmüştü. Hayır nasıl görünüyorsam artık :) Ben size söyleyeyim anacım, kadınlar güzelliklerini, sizin hiç tahmin bile edemeyeceğiniz şeylere borçlu olabilir.
Ayakta nasıra, topukta sertleşmeye son: JİLETLEYİN

13 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,
      yumuşacık ayaklarınız ossun :))

      Sil
  2. Muslum Gurses eşliğinde mi?

    YanıtlaSil
  3. Ayyyy :))yok ben yapamam, yıllardır sıcak sabunlu su ve ponza taşı kullanırım, rahmetli annem de öyle yapardı. Memnunum.....Güzel haftalar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa:)) Korkma korkma bişi olmuyo:)
      Benimki bilgilendirme, paylaşım yazısı;)

      Sil
  4. şimdi dehşete düşmedim mi, düştüm.
    ama nasırlar ve topuk çatlaklarına ben de ne denediysem çare bulamadım.
    denemek istiyorum lakin ben o ayak törpüsü ile bile kendimi yaralamaktan kıl payı kurtuldum.
    bak şimdi, ne yapsam bilemedim :S

    YanıtlaSil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı