Kocam Da Yok Ama Çok Konuştum:)

Fragmanını izlemeye doyamadığım, izlerken çok eğlenip güldüğüm ama gidince fragmanı kadar sevemediğim film. Kocan Kadar Konuş.


Açıkçası öyle kötü yorum yapayım da yerden yere vurayım  falan diye yazmıyorum bunu. Ama fragmanını izlemek daha zevkliydi benim için diyebilirim.

Ele alınan konu çok hoş ve de gerçekçi.  Hele ki benim gibi 30' unuza merdiven dayayıp hala evli değilseniz şayet, kendinizden bir çok şey de bulabiliyorsunuz.  Hele bir de bir ilişkiniz de yoksa vay halinize.

Ezgi Mola’ nın oyunculuğu ise çok başarılı. Ama ben daha çok Murat Yıldırım kısmı ile ilgilendiğimi söyleyebilirim:) Ah ahhh!!!
Yahu o ne endam, o ne boy, o ne alımdır öyle. ‘Böyle kocam olsa konuşurum tabi ki’ dedirtecek cinsten hani. Ne yapsa, ne giyse yakışıyor. Neyse ben bu kısmı uzattıkça uzatırım, hatta sakız gibi sündüre sündüre anlatırım.  O yüzden en iyisi mi bu mevzuyu kapatayım. 

Filme gelince evet güzel ama filmde bir şeyler eksik kalmış, hele bitişi, pattadanak bitiyor. Filmin ikincisinin yapılacağı söyleniyor. Belki de o yüzden böyle bitirmişlerdir orasını bilemeyeceğim. He buna rağmen eğlenmedim mi eğlendim, yer yer çok da güldüm hatta.

Eee o zaman bu pazar günü, hazır hava da güneşli ne yapsam diye düşünüyorsanız şayet sinemaya gitmeyin tabi ki:) Deli misiniz ayol, bu havada sinemaya kapanmak da neyin nesi?
Eee akşama doğru bir şeyler yapmak isterseniz, işte o zaman gidebilirsiniz belki. Sonra da yüzünüzde bir gülümseme dönersiniz evinize.  
Ya da benim gibi aklınızda Murat Yıldırım, keşke benim olsaaa  :)))

Herkese benden mutlu, bol gülüşlü pazarlar...



12 yorum:

  1. Böyle filmler zaten fragmanda bitiyor. O kadar yani. Klişe filmler... :)

    YanıtlaSil
  2. Tavsiyelerin için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben sevdim ya izlerken eğlendim :D
    Ama şu var Murat`ın her saniyesinde gözümü bile kırpmadım hani. o konuda tartışabiliriz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kırpılacak gibi değildi ki zaten:))

      Sil
  4. Türk filmleri ön yargımı biraz daha geliştirdin diyebilirim. Daha kötü bakar oldum yani. :) yüz filmden biri iyi olan ülkemde sinema bu kadar işte napalım... Murat olayında da hayat bu hiç belli olmaz bir bakarsın pat sürpriz misafir çıkagelir hayatın değişir. :))) Tabi hiç gelmeyedebilir :(( hayat bu önemli olan yaşama uyum sağlamak sanırım. Yoksası her anı alıp götürüyor insandan. Benim fikrim yalnızlık iyidir, çünkü yalnızlık sevmenin değerini bilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hocam senin kadar umutsuz bakmıyorum Türk filmleri konusuna;) Yani yüz filmden biri çok acımasızca bir yorum olur benim için:) Çok sevdiğim filmler var baya.
      Murat konusuna da gelince, kim bilir hayat sürprizlerle dolu tabi ki:)) Önce inanmak lazım;)
      BU arada yalnızlığın dozunu kaçırmamalı bence:)) Herkesin bir ruh ikizi olduğuna inanıyorum ben, senin şiirlerine, yazılarına ses verecek birileri de bir yerlerde mesela:)
      Ne dersin;)

      Sil
    2. Umutlu olmak güzeldir tabi... Herkesin bir ruh ikizi olur mu bilmiyorum, ama o ruhun yani ikizimin şu an nerelerde olduğunu bilmiyorum... Karşılaşmak milyarda bir ihtimal ki insan ömrüne yetmiyor ruhların birbirine değmesi ve bu kadar insan zamanda ruhsuzlaşıyor işte. Zaten dünyada çok fazla insan aşkı yaşayamadığı için bu kadar öfkeli ya. Bir nevi dünyanın en büyük sorunu sevmeyi bilmeyen insanların sayısının her gün artıyor olması ha bir de küresel ısınma :D.

      Sil
  5. Piehh... bir de bu ergen filmleri çıktı başımıza :/

    YanıtlaSil
  6. Sanırım bu filmin kitabını okumamışsınız. Kitabı da aynen böyle pat diye bitiyordu. Hani diziler en heyecanlı yerinde biter ya aynen öyle bitiyor. Yazar kitabın devamını yazacak orası kesin demiştim, yazdı da zaten ama kitabın birden bitmesi okuyucuya saygısızlık bence. Daha düzgün bir son yazabilirdi.

    YanıtlaSil
  7. ben de çok güldüm filme ama sen söyleyince bende evet yaaa dedim pat diye bitti.

    YanıtlaSil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı