Yeni Yıl Mesajı


Zannetme ki sevgili okuyucu, edebi, standart ya da  eğitici bir mesaj. Sadece gülümsetme amaçlı, muzip bi mesaj :)

Yeni yılın öncelikle sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık sağlık…
……..
Biri beni durdursun çünkü satırlarca sayfalarca sağlıklı bi yaşam isteyebilirim sanıyorum yeni yıldan. Al sana standart ama gerçek olan tarafı, “sağlıktan önemli hiçbir şey yok şu hayatta!” der ve devam ederim ;)

Mutlu, umutlu, huzurlu, bol gülüşlü, sevindirik günleriniz olsun. “İyi ki” lerle başlayan cümlelerle bezeyip süsleyebileceğiniz, “oley, yuppi, yuppeley, yaşasın, yeppa, yehhu”  ve daha envai çeşit sevinç naraları atabileceğiniz günleriniz olsun. Gıdıklanmaya gerek duymadan gülebileceğiniz, hatta gıdıyı duyar duymaz ‘gıdısına yandığım’ diye türküler çığırabileceğiniz günleriniz olsun :)  Güldükçe salgıladığınız endorfinlerle, bütün mutluluk hormonlarınız seratoninler , melatoninler ve dopaminler halaya dursunlar ve halay başı da sizin olacağınız günleriniz olsun :) Halay başı deyip geçme haa :) Mendil sallamak önemli şey vesselam :)

Amanın o kadar da değil azcık hüzün de hayatın tuzu biberi demeyeceğiniz, o tuzun sadece sofrada çorbanıza tat katabilmek amacıyla kullanabileceğiniz günleriniz olsun.

Ehhh daha ne mi olsun, iyilik, güzellik olsun :)


Gülüşlerle ve sevgilerle...

6 yorum:

  1. Ne tatlı dilekler bunlar. Üstüne söylenecek dilek bulamadım. Güzel bir yıl bizi bekliyor olsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettttt, hepimizi belesin, tüm dünyayı, evren, beklesin. Güzellikler kucaklasın :)

      Sil
  2. Olsun inşallah 😊😀dilerim herşey güzel görünüyor gönlünce olsun inşallah sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle önce sağlık:) Mutlu yıllar dilerim:)

    YanıtlaSil
  4. ay söleseneee yeni yıla girerken çok eğlenip oynadın göbek attın mıııı bence öyle girmelisin sen işteeeee hep öyle kıpırdak ol bencesiii :)

    YanıtlaSil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı