UYUYORUM O HALDE YOKUM



Başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgili okuyucu, son zamanlarda yaşamıyorum, uyuyorum adeta.

Sanki şırınga ile uyku enjekte ettiler bana. Bir gün içinde uykuda geçirdiğim zamanı yazsam inanamazsınız. Çünkü şöyle bi hesaplayacak oldum ki, bu durumu yaşayan kişi olaraktan ben bile inanamadım. Hoş, yaşayan diyorum lakin, zaten uyku hali pek hatırlanabilen bi şey de değil :)

Okuldan eve geliyorum evimin kapısını açar açmaz, uyku kokusu alıyorum adeta. Sanki pişen bir yemeğin kokusu etrafa yayılır  da canınız çeker ya, onun gibi bir şey. Yatıp uyumak istiyorum hemen, yatağıma bakıyorum, büyük bir özlemle resmen :) Hayır, baksanız bir gün önce rahat 8-9 saat uyumuşumdur üstelik.

Mesela daha çok geçmişe gitmeden belirteyim ki, dün akşam tam tamına 9 saat 35 dakika uyumuşum. Akşam kapanmak üzere olan göz kapaklarımla, saati zar zor kurarken yatakta, 9 saat 35 dakikanız kaldı yazıyordu. Sonrasını hatırlamıyorum zaten. Bir baygınlık hali adeta :)

Size ne iyi geliyorsa onu yapın!


Evet kabul etmeliyim ki, sanırım şu sıralar uyumak bana iyi geliyor. İster kaçmak diyelim bu duruma, ister yorgunluk, ister mevsim değişikliği…

Tanımlamanın hiç önemi yok doğrusu ;)

Ama dur bakayım, mevsim değişikliğini sevdim yahu :) Bunun arkasına sığınılır gibin sanki :)

Şaka bir yana, şu sıralar bana iyi geliyor bu durum orası kesin. Bedenim, kendini uykuya veriyor, bi kaçış gibi adeta.


Önce kendimi kötü hissediyordum. Ya hiç bir şey yapmıyorum, akşam olunca tavuk gibi uyuyorum hemen diye. Ne bi kitap okuyorum, ne film izliyorum, ne bileyim yeni bi şey öğrenemiyorum, bi şeylerle uğraşmıyorum, spor yapmıyorum falan filan diye.
Ama şimdi ,
çok da TIRT…

Sallamıyorum bu durumu.

Demek ki bana iyi geliyor şu an uyumak, orası kesin.

Ama evet, kendimi hayattan kopmuş gibi, yok gibi hissetmiyor muyum?

Hem de çok.

Ben aslında yokum J

12 yorum:

  1. Demek şu sıra uykuya ihtiyacınız var. Gayet normal. Ben de normalde çok zor uykuya dalarım mesela ama bugünlerde hemen uyuyuveriyorum şaşırtıcı şekilde:) En mantıklı açıklama mevsim değişikliği sanırım. İyi dinlenmeler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kesinlikle mevsim değişikliği çok etkili:)Başka etkenleri düşünmeye gerek yok. O zaman uyuyalım da büyüyelim;)

      Sil
  2. Ayy resmen annelikten once aynen boyleydim ilk aksamdan yatardim sabaha kadar ne tv ne sinema ne sohbet ne gezme uyaninca ufak bi pismanlik sonra yine ayni ama simdi uykusuz her gece modu tam gaz devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anamm, ben kendimi düşünemiyorum bile anneyken:)) Bebek ağlarmış, ben uyanmazmışım falan:)) Çok fena çok. Size kolay gelsin ;)

      Sil
  3. Ah ah bu aralar uyku demeyin bana. Beş yıl uyuyasım var Bukowski'nin dediği gibi. Ama diyor devamında, bırakmazlar ki :)
    Aynen... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorgunluk halleri yani:) Allah kolaylık versin o zaman ne diyeyim. Ha bir de ben sizin yerinize de uyurum diyeyim :))

      Sil
  4. Aynı durumdan muzdaribim. Lakin geçen gün fark ettim ki işten çıkıp direkt eve gidince böyle oluyormuşum. Geçen gün bir arkadaşla sahilde oturduktan sonra eve gittim de resmen zıpkın gibiydim. Demek ki oksijensizliktenmiş dedim :)) Belki sizinki de ondandır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ama:) Bütün bi gün çocuk sesleri içindeyiz. Artık cıvıltı olarak nitelendiremiyorum bile:)

      Sil
  5. Offff nasıl özendim hem de şu an sabah saat 7.30, ve ben dün gece uzuuun zamandan sonra ilk defa 9da uyumuş ve yeni uyanmış şanslı bir insan evladıyım.. Uykuuu biraz uykuuuu :D Evet vücudu dinlemek lazım ama uyku uykuyu getiriyor dikkat..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyku kesinlikle uykuyu getiriyor. Uyudukça uyuyası geliyor insanın. Şahsen bugün de 10 saat uyumuşu bir insan olarak söylüyorum bunu:))

      Sil
  6. Ahhh ben de uyuyamamaktan şikayetçiyim. Bazı günler 3,4 saat bazı günler en fazla 8...alışıyorum bu duruma artik. Kansızlık gibi başka sağlık problemi yoksa vucudununbuna ihtiyacı var demek ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla kansızlık da var maalesef. Ama ilaç kullanıyorum. Ve sanırsam o da beni çok uyutuyor diye düşünüyorum

      Sil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı