Gazın Mı Var, Osur Gitsin

Gazın Mı Var, Osur Gitsin


Merhaba sevgili okuyucu,
Sayın okuyucu,
Çok kıymetli okuyucu,
Pek değerli okuyucu,

Tamam daha fazla suyunu çıkartmayayım en iyisi.

Nasıl bir giriş yapacağımı bilemedim. Kasıldım nedense. Neden iseee?
Pek tabi, biliyorum nedenini, birazdan aktaracak olduğum konu. Yani konuyu aktarırken yazacağım kelimeler size gayet kaba gelebilir. Fakat ben yine her zaman ki gibi, olduğu gibi bodoslama yazacağım. Gayet boklu, gazlı, osuruklu bir hikayem var çünkü.

Geçtiğimiz günlerde  bir durum bildirme yazısı yazmıştım, okuyanlar bilir. Hatta son yazım olsa gerek, bir daha yazacak pek bir derman bulamadım çünkü kendimde.

Hani böyle ansızın karnıma, kasıklarıma giren sancıdan bahsetmiştim. İşte bu durum birkaç gün sürdü ve ben de sonunda hastaneye gittim mecburen. Mecburen diyorum, çünkü yolun ortasında yürüyemeyecek duruma gelmeseydim şayet, gitmeyecektim evet.

Bi sabah, okula gitmek için evden çıktım ve yürüyememeye başladım, adımlarım ağırlaştı, iki büklüm oldum adeta yolda. Çünkü karnıma adeta bıçak saplanıyor ve ben doğrulamıyordum. Sonrasında arkadaşımı aradım ve hemen hastaneye gittik. Kan tahlili, idrar tahlili, ultrason falan filan bir sürü bıdı bıdı.  Bıdı bıdı diyorum çünkü deli gibi sancım var, yürüyemiyorum ama hiç bir şey çıkmıyor. Bi ara apandisitten şüphelendiler. Sonrasında bağırsaklarla ilgili bir şey olabilir dediler. Ama tabi ki öncesinde kadın olduğum için kesin regl ağrısıdır dediler. Ki regl falan değildim J

En sonunda ise sonuç mu sevgili okuyucu?

Gazım varmış a dostlar :)

Vallahi ben de güldüm.

“Gazdır o gaz” dediler. Hani şu eski türk filmindeki ‘kedidir o kedi’ repliğini hatırlarsınız belki;) Ona döndü bu iş de :) 
‘Gaz çıkart, bir güzel osur, sıç, rahatlarsın’ dediler.

Hani Cem Yılmaz’ ın skeçlerinden birinde taklidini yapıyordu. Hatırlarsınız. Birinin bi yeri ağrımaya ya da ameliyat falan olmaya görsün.  Konu komşu, teyze falan başlar ya etrafta,
“Ayyy geçen gün bizim herifin başına geldi, vallahi bir sıçtı rahatladı, gazı varmış affedersin”

İşte okula döndükten sonraki halim de tam olarak buydu. Bi biri tutar falanca akrabasının başına geleni anlatır, biri kendinden bahseder, biri kaynından bahseder. ‘Anam, ne gaz sıkıntısı yaşayan varmış meğer’ dedim.
Gazın Mı Var, Osur Gitsin
Yani anlayacağınız durum trajikomik! Hala net bir teşhis konulamamakla beraber,  şimdilik hal böyle. Ve maalesef ki hala tam olarak, geçmiş değil sancılarım.

Öyle hikayeler dinledim ki ama bu sayede, pek bi bilgilendim doğrusu. O yüzden sevgili okuyucu aman ha gaz deyip geçme ve sakın ola tutma içinde, osur gitsin :)




22 yorum:

  1. Harikasın yaaaa :D Geçmiş olsun bu arada :)

    YanıtlaSil
  2. Ahh bu durum annemin de başına gelmişti. Olay tam olarak şöyle oldu-- tamam tamam şaka yaptım. :D

    Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce düzelirsin. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaaaa:))
      Çok teşekkür ederim. Ben de düzelmeyi bekliyorum, sabırla :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Immm, dikkate alıcam, ben de teşekkür ederim .

      Sil
  4. Teşekkür ederim:) Azcık siz de gülün istedim :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ne menem ne menem hem de:) Ağrı mı sancı mı tanımlayamıyorum bile. Hoş doktorlar bile tanımlayamamışken:) Bakalım daha neler göreceğiz

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun güzellik . Bir gece ben de acillik olmuştum gaz dediler meğer böbrek taşı yerinden oynamış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya, fena olmuş o da. Bakalım benim ki ne olacak. Altından başka bi şey çıkmasın da;)

      Sil
  7. içinde kalmasın diye başlayan nasihatlerin kapsamındadır sanırım buda :) geçmişler olsun ve ayrıca içinizde kalmasın, salın gitsin ^^

    YanıtlaSil
  8. Başlığı görünce çok güldüm :)
    Şaka bir yana çok çok geçmiş olsun. Seni korkutmak istemem ama kum da olabilir. Yani bahsettiğin gibi sancı kum düşürenlerde oluyor. Bol bol su iç çok faydasını görürsün ve bana kalırsa başka bir hastaneye daha gitmeni tavsiye ederim sağlık hiç bir şeye benzemez
    Tekrar çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hep gül Gökhan'cım:))
      Ne yapayım olayın kendisi komikti trajikomik diyeyim ya da. Önerilerini dikkate alacağım. Teşekkürler.

      Sil
    2. Ben güldüm ama , gerçekten çok acı verici bir durum bu, taş vardır dedim çünkü taş düşüren bir yakınım vardı inanır mısın adam sancıdan beni öldürün diye bağırıyordu ve ben çok korkmuştum o yüzden , başka bir hastaneye daha git dedim çünkü sağlık bu başka bir şeye benzemez, tekrar geçmiş olsun ve umarım bir daha aynı acıyı yaşamazsın. Rabbim şifalar versin

      Sil
  9. Allah affetsin ama ben de osuramayanlardanım. kaç gece acile gittim bu yüzden. osurunca biri yanımda, rahatsız olmayı bırakın mutlu oluyorum. çünkü inanmıcaksınız ama o bi nimet. artık siz de değerini bilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya, senin iş zormuş valla. Benim pek ihtiyaç durumum olmuyor diyelim, olunca da yapıyorum :) O yüzden gaz problemi denmesine pek anlam veremedim.
      Ama pek tabi nimet tabi ki:))) büyük nimet

      Sil
  10. Tutmayacaksın işte hiçbir şeyi içinde :)

    YanıtlaSil
  11. geçmiş olsun ya o sancı zaman zaman bana da oluyor. dayanılacak gibi değil doktora gitmedim hiç ama gazı salıverince rahatlamanın dibi oluyor cidden. Neyse içimizde tutmayalım her fırsatta salalım çeken bilir sonuçta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım benim için de bi rahatlama olur. Yeter ki, gelsin de salayım :)

      Sil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı