Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici Bakım Serisi

Günaydın! İstisnasız hepimizin dönem dönem yaşadığı bir soruna değineceğiz bugün.Biz kadınlar ,uzun saçlara bayılırız fakat hem uzun hem de güçlü saçlara sahip olmak ne yazık ki çok zor. Hiç işlem görmemiş doğal bir saç bile çevre koşulları,stres,yanlış ürün kullanımı gibi birçok nedenden zamanla gücünü kaybedip; incelir ve dökülmeye başlar..İşte tam bu anda devreye,yenilenen formülüyle; ‘’ Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici Bakım Serisi’’ giriyor.


Daha önce onlarca saç uzatma tarifi okuduk ve yazdık. Fakat göz ardı ettiğimiz bir şey var; saçlar her zaman  güçlü bir şekilde uzamaz! Çok hızlı saç uzatmak önemli değil unutmayın,önemli olan aynı köklerdeki gibi saç uçlarında da güçlü yapıyı koruyabilmek.Kökten uca gittikçe saç incelerek uzuyorsa; ki bir ayda upuzun saçlara sahip olabileceğinizi söyleyen birçok ürün bunu yapar, ne yazık ki saçlarınıza veda etmek zorunda kalırsınız. Saç kökleri zayıfladıkça dökülmeler ve cansızlık başlar. Saç extra dolaşıklık yaratır,parlaklığı kaybolur. Fakat Arginine Direnç Yoğun Besleyici serisinin saçlarımıza sunduğu hizmet kökten uca!
Protein Arginine ve Nutri-Omega bir araya gelerek hem saçlarımızda dökülmeye karşı kalkan oluşturuyorlar hem de aynı anda saç tellerini besleyerek daha güçlü bir uzama sağlıyorlar. Ayrıca unutmayın ki saçlarımız sadece dış koşullardan zarar görmez. Aynı cildimiz gibi saçlarımızda zaman geçtikçe yaşlanır,cansızlaşır;stres ve sıkıntılı durumlarda da aynı sonuç saçlarımıza yansır ve dökülmelerimiz artar,extra inatçı saçlarla uğraşırız. Düzenli kullanımda %70-80 oranında saç dökülmemi azaltan ve daha güçlü saçlara kavuşmamı sağlayan Arginine Direnç Yoğun Besleyici serisindeki farkı ilk kullanımdan itibaren sizde gözlemleyeceksiniz. Saç uzatmak sorun değil fakat saçlarımız bu kadar olumsuz etkenle savaşırken onları dökülmeden ve güçlü bir şekilde uzatmak büyük sorun. İşte bunun çözümü de Elseve Arginine Direnç Yoğun Besleyici de saklı.
Unutmayın bizi şık ve bakımlı gösterebilecek en önemli, baş  aksesuarımız saçlarımız.
Onlara iyi bakmayı ihmal etmeyin.
Sevgiler hoşça kalın…
**Elseve Arginine Direnç serisi;
Yoğun Besleyici Bakım Şampuanı – 11,99TL
Yoğun Besleyici Bakım Saç Kremi – 8,99TL
Bu içerik http://www.sherfinka.com/ tarafından hazırlanmıştır.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

5 yorum:

  1. Site tasarımı değişmiş sanırım, güzel olmuş. Ama bu yazı kod dilinde görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Neyşe şimdi baktım, normal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bir kaç saniye içerisinde nasıl görüvermişsin hemencecik:)) Gözünden de kaçmamış.

      Sil
  3. Bilgilendirici bir yayın olmuş , güzellll denemem gereken bir ürün

    YanıtlaSil
  4. Hoş geldiniz:) Ben de zevkle gelirim tabi ki;)

    YanıtlaSil

Şişt pişt, orada olduğunu biliyorum!
Yorumların benim için çok önemli, öyle okuyup okuyup kaçmak yok;)

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı